MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


joi, 19 noiembrie 2009

In Vino VeritasDupa cum va anuntam aici in urma cu o luna de zile, am decis sa premiem o data pe luna cel mai activ cititor si comentator al acestui blog.


Luna aceasta premiul merge la ... STEFANIAAAAAA, si anume o sticla de Cabernet-Sauvignon de Dealul Mare din 1974, exact cea din poze.O rog sa ne transmita prin e-mail datele de contact pentru a-i expedia sticla, iar ca bonus are o dedicatie muzicala pe care i-o oferim cu toata dragostea noi toti cei care trecem pe aici zilnic sau macar din cand in cand.

Sarbatori Fericite, Stefania !

PS - Curand vom anunta si vom premia RESTAURANTUL LUNII NOIEMBRIE 2009 !!! :D

6 comentarii:

 1. Haoleu, conasule, ce-mi fecusi iar? Si io care am vazut mai devreme postarea cu Hanu si am vrut sa bag un comentariu cam nasty. O sa ma abtin de data asta :D.

  In schimb, multumesc mult pentru vinisor, oh, viata mea!! 35 de ani vechime!!! :))))) Si pentru dedicatie si pentru urari, la fel va urez si eu voua, toate bune si sarbatori fericite. :)

  Care e emailul pe care tre sa transmit datele, cel cu colaborare@e-restaurant.ro? :D :D :D

  RăspundețiȘtergere
 2. @ stefania

  Da, ai nimerit-o cu adresa. Toate cele buuuuuune ! ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. bei, frate,sunteti nebuni, vinu ala are 35 de anisori ?!?!?!?!?!?

  RăspundețiȘtergere
 4. Conasule, asa cum ti-am zis pe mail, am primit vinisoru' si l-am si dat gata, n-am putut sa ma abtin pana la Craciun sau Rev asa cum imi propusesem. :D Buuuun!! Cam sec pentru gustul meu, dar cu mancarea portivita, e yammi! :) Mi-a luat ceva timp sa ma trezesc si refac dupa betia cu vin de 35 de ani ;), de-aia am cam lipsit de pe-aici dar iata-ma din nou! :)

  Oricum, multam' inca o data! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. @ stefania

  Eram foaaaarte ingrijorati ! :P

  RăspundețiȘtergere
 6. Sunt conviiiiiiinsaaa! :D

  RăspundețiȘtergere

Stan Patitul spune: