MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


luni, 30 noiembrie 2009

Vulcani, Sculpturi, Papanasi si Tuica de Buzau



Sambata am fost pe Valea Buzaului.















Va voi deslusi in curand cu muuuuulte amanunte si aproape o suta de alte poze. Pana atunci, HIT THE ROAD, JACK ! (De Ziua Nationala vom vizita Pestera Liliecilor din zona Castelului Bran.)

2 comentarii:

  1. In august 2010,am dat si eu o fuga pe la locurile cu pricina,de la Cislau e o aruncatura de bat,in fiecare an o fac cu placere si cu speranta ca voi gasi ceva nou.La Vulcanii Noroiosi in fiecare an gasesc aceeasi fata de taran plictisit si satul de vremuri si de vreme,inghesuit intr-o gherete stramta cu aceleasi pliante sarace,seci si neprimitoare care au scopul de a ne prezenta frumusetile Vaii Buzaului,o vale cu adevarat splendida(si asta nu pentru ca e valea mea...:)))Ajungem de obicei cam pe la ora pranzului dar la hanul somptuos de alaturi nu se poate manca,si vorbesc de luna august,..ne spune nenea din ghereta pentru ca trebuie sunat inainte....Romania te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, o zona superba!!.. am fost si eu de cateva ori dar n-am avut suficient timp sa ma bucur de frumusetile de-acolo! Pacat ca nu e promovata pe cat merita, ca multe alte zone minunate din Romania

    RăspundețiȘtergere

Stan Patitul spune: