MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


joi, 3 decembrie 2009

Restaurantul Balcic - Calde si Reci



Restaurantul Balcic este un restaurant foarte frumos decorat.

Prima data am fost la acest local - care era nou in zona Perla din Bucuresti - in luna august. Prietenii nostri de la Ambasada Irlandei plecau din Romania, asa ca i-am invitat la un asa numit "Pranz de adio" ... Cu toate ca mancarea a fost buna, serviciile au fost extrem de proaste si de asemenea am fost literalmente invadati de muste, noi alegand sa stam pe terasa ...

Le-am acordat totusi circumstante atenuante, restaurantul fiind nou atunci ... deci nu le-am prea purtat pica ...


Am fost apoi invitati in septembrie tot acolo impreuna cu un grup mai mare de persoane pentru a sarbatori un prieten ... Din nou, mancarea a fost OK, dar ospatarii erau incredibil de lenti si aduceau mancarea pe rand, pe masura ce iesea de la bucatarie, fiind jenant pentru cei care primeau mancarea care se racea, ei trebuind sa astepte pana ce toata lumea a primit in final ceea ce comandase pentru a putea incepe sa manance.

Din nou, am fost acolo pe 1 noiembrie sa sarbatorim un membru al familiei noastre - eram cel putin 10 oameni. Am regasit aceleasi probleme: mancarea a venit tarziu, chelnerii erau prea lenti, dezorganizati si neinstruiti...

Si incapatanati, noi, insa, am revenit ... :-)


Luni seara am fost acolo din nou sa sarbatorim Sf. Andrei cu un grup de prieteni... doar pentru a fi literalmente arucati afara din restaurant la ora 0.30... cand au inceput sa inchida luminile ... Restaurantul era plin de clienti platitori care se simteau bine ... Patronul era si el acolo... a putut sa vada astfel jena invitatilor nostri si a celorlalti ...

Ce fel de local e asta care pe timp de criza, fiind un restaurant nou intr-o zona in care sunt atat de multe restaurante bune si cunoscute - Perla, Bruxelles, Trafalgar's, Casa Enache, Livada cu Visini etc.etc. - poate fi atat de prost incat isi arunca afara clientii?


Noi cu siguranta nu ne vom intoarce niciodata la restaurantul BALCIC si ii vom si face publicitate proasta din plin de acum inainte. Nu au nimic in comun cu ospitaliatea si profesionalismul restaurantelor bulgaresti din Bulgaria. Sunt niste amatori care folosesc staff slab instruit si care doar au norocul sa aiba un bucatar bun.

Desi cred ca nu pentru mult timp de-acum incolo ...

Jackie Bojor

7 comentarii:

  1. Fratilor, Jackie, da' ati fost de-a dreptul masochisti!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am descoperit intamplator restaurantul anul acesta 2010,si am devenit client fidel.
    Atmosfera de vis,mancare 100 la 100 bulgaresca facuta de bucatari din Bulgaria,ospatarii stiu sa-si faca datoria de la comandat pana la debarasat,semineul este real si l-am vazut mereu cu mel,iepuri sau pui.
    Vinurile toate respecta tematica bulgareasca si se completaza cu mancarea.Cred ca am fost de cel putin 20-30 de ori si am avut si surpriza sa fie rezervat sau ocupat in totalitate dar de cate ori am mancat am fost foarte multumit si nu numai eu ci si prietenii mei.
    Va recomand din tot sufletul restaurantul ,bucataria si intreg personalul.
    Mircea Catana

    RăspundețiȘtergere
  3. OK, Mircea, te asteptam si cu alte impresii din alte restaurante mai bune sau mai rele. Daca iti face placere, poti scrie chiar o recenzie intreaga cu imaginile aferente. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Intradevar, mancarea excelenta! Dar sefa acestui stabiliment.....suntem familie cu 2 copii, mergem de cel putin 2 ori pe saptamana in restaurante si NICIODATA nu am avut o asemenea experienta: fetita cea mica- 8 ani- a fost la baie unde era un sul mare de prosop de sters mainile care a cazut in chiuveta cu apa....ideea e ca ea nu ne-a spus, era ceva apa pe jos in fata chiuvetei, nimic apocaliptic...DAR sa fiu ridicata de la masa de a o chelnarita, "va cheama sefa sa va arate ce a facut copilul la baie"....mi se pare de un prost gust total, o mentalitate de sef de sala din vremuri apuse...Una peste alta, pacat de mancare, intr-adevar excelenta, dar nu cred ca as recomanda o iesire aici!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din păcate sunt multe restaurante unde munca bucătarului este umbrită de serviciile mizerabile.

    RăspundețiȘtergere
  6. pe saitul lor apare ca au luat nu ştiu ce premiu in 2010 de la timeout.o dovada despre cum se dau premiile in romania.cine marca banu ia premiu.nu are legatura cu ce ofera.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am mancat la Balcic si mancarea a fost excelenta. In schimb nu pot spune acelasi lucru despre restaurentul turcesc din centrul covic care mi-a lasat un gust ...aamar.

    RăspundețiȘtergere

Stan Patitul spune: