MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


sâmbătă, 10 aprilie 2010

FaceBook vs HI 5 :)Est Europa. Romania. Bucuresti. Piata Unirii. Unirea Shopping Center. Et 4. Luni, 18 ianuarie 2010. Cateva restaurante tip fast-food se intrec in oferte care mai de care mai mici. Fumatul interzis este afisat pe toti stalpi. La mese, pusti de liceu se afiseaza cu tipe si cu tigara aprinsa intre dinti.


Undeva langa scarile rulante, un cuplu pe la 30 si ceva se uita la un film pe un laptop. Laptopul in priza. Pe masa un pahar plin cu mucuri de tigara. Pe stalpul cu priza de unde alimenteaza ,,cinemobilul" afisul cu FUMATUL INTERZIS ii priveste sufocat. Ma duc sa cumpar ceva de mancare si ma plimb de la restaurant la restaurant.


Deja constient de calitate nu mai ma interesa prea mult ce aleg, dar m-a frapat un tip care lucra la inghetata. Se uita la un film cu castile in urechi. De curiozitate, ii cer o inghetata, cea mai ieftina. M-a doborat cu privirea si mi-a servit-o cu topping de zeflemism, calitatea I. Ma asez la o masa, in dreptul unei cafenele si obisnuit cu autoservirea ma duc la bar sa comand un frappe si un caffe latte cu scortisoara. Intrebarea baristei: cum vreti frappe-ul? Ii spun simplu, clasic, fara briz-brizuri si fara toppinguri ciudate.


Pana aici mi-a fost, pentru ca si-a varsat nervii adunati in ziua aia, pe mine. Nu avea frappe clasic, dupa ce a incercat sa imi vanda mai multe tipuri de frappe. Am inteles k nu are chef si ca o deranjez si am plecat de la masa lor. Imi caut masa. Bineinteles ca ma plimb printre mese sa caut o masa libera. Iubita mea deja isi pierduse rabdarea din cauza unor tipi dubiosi care faceau ture pe etaj. Ma uitam in jur la toti ceilalti cum se crispau cand treceau pe langa ei! Ok . . . Gasesc o masa libera langa scarile rulante, o debarasez si ma duc singur sa cumpar ceva de rontait si un suc.


M-am oprit la Spring si am luat o salata, cateva sandwichuri, ceva de baut si m-am dus la masa. Ce m-a impresionat foarte mult au fost utilizatorii cei mai impatimiti ai www.hi5.com. O multime de pusti imbracati la ,,moda" care nu faceau nimic altceva decat sa impresioneze prin comportament de JMEKERI.Deja mi-am facut o idee foarte buna despre cum stau lucrurile in locurile de genul, concluzia la care am ajuns : VOI MERGE IN UNIREA LA ETAJ 4 DE FIECARE DATA CA LA CIRC.


Ce pot sa va spun, decat sa dau 30 lei pe cateva sandwichuri, sa ma plimb cu tava in mana o jumatate de ora sa imi gasesc o masa goala, sa beau un suc la dozator si sa ma deranjeze fumul de tigara fix langa stalpul cu FUMATUL INTERZIS, prefer sa dau 50 lei si sa ma duc la o cafenea civilizata, sau la un bar civilizat unde intotdeauna voi gasi o ospatarita cu impresii de Facebook, mult mai bine decat zeflemism de HI5...

Florin Dumitrescu, Bucatarul FeisBukist :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stan Patitul spune: