MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


joi, 11 noiembrie 2010

Fauna Kenyana vs Fauna DamboviteanaPrietenul nostru de pe FaceBook, Florin Ghioca - fotoreporter la Can-Can, ne-a tot batut la cap cu super safariul foto facut de el in Kenya, sub auspiciile National Geographic Channel, si ca sa ne convinga pe deplin ca nu a exagerat cu nimic in povestile sale vanatoresti ne-a invitat la vernisajul expozitiei ce a luat nastere in urma celor spuse mai adineauri.


Asa ca, vinerea trecuta mi-am luat Dependenta din dotare si am purces undeva pe Mantuleasa, colt cu Negustori, la Hobby Cafe, unde la ora 19,30 urma sa se intample deschiderea oficiala a expozitiei de fotografie "Marile Migratii".


In poza se afla intrarea principala a cafenelei, dar noi am intrat prin spate pe la terasa ca sa-i surprindem in flagrant cum se pregatesc de eveniment - avand in vedere ca am sosit special mai devreme cu o jumatate de ora.


Deci primul scop a fost atins. Pregatirile erau in toi.


Se lucra intens la ceea ce peste o jumatate de ora trebuia sa fie o expozitie fotografica foarte mediatizata avand in vedere faptul ca se doreste ca prin vanzarea lucrarilor de acolo sa se stranga ceva banuti pentru protejarea de la disparitie a felinelor mari - The Big Cats.


La bar era o liniste neobisnuita pentru un ... bar. Asta doar pentru ca...


Pentru ca asteptarea sa fie foaaaarte placuta, s-a servit vin alb rece si vin rosu fiert la terasa din curtea din spate de la Hobby Cafe. Vinul fiert nu avea zahar si scortisoara, dar fiind moca nu s-a plans nimeni.


Lumea devenea din ce in ce mai fericita, se observa cu usurinta asta !


Am primit cu totii ca suvenir cate un pliculet cu boabe de cafea cu logo-ul si datele de contact ale Hobby Cafe.


Ne-a trezit din starea de beatitudine o blonda tipica fotografiindu-ne intens pe fiecare in parte cu un blitz de mare putere. Ne faceau ochisorii ca la desene animate.


Amenajarea este gata. Poftiti inauntru.


Florin Ghioca statea cocotat pe un scaun de bar ca sa para mai inalt ca de obicei, iar langa el se afla Iulia (pe care cica trebuia sa o stim de pe FaceBook) si care era imbracata intr-o rochie cu model de leopard. Cam macabru avand in vedere scopul expozitiei, acela de protectie a felinelor si nu de decimare a lor pentru a ne imbraca si incalta cu blanitele lor...


Florin a luat cuvantul cocotat pe acelasi scaun, asa ca l-am putut vedea cu totii sub starea de asediu al tracului - dupa cum singur a recunoscut.


A fost un discurs interesant si totodata simpatic, nu a plictisit pe nimeni, pare-se.
Dar sa vedem oferta zilei...


Si cand am spus OFERTA ZILEI nu m-am referit doar la produsele din meniul Hobby Cafe, ci si din incinta sa - anume persoanele publice pe care le-am putut recunoaste in acea seara de vineri dupa un pahar de vin.


Liberalul Bogdan Olteanu de la BNR si doamna sa.


Cativa elefanti...
Blonda cu blitzul...
O felina boema ... chiar prea boema acum ca am aflat ca sunt pe cale de extinctie...
Dan Teodorescu, solistul de la Trupa Taxi, fostul sot al Melaniei Medeleanu (ex Realitatea TV) si totodata fostul fin de cununie al lui Traian Basescu. Se pare ca presedintele nu a avut mana buna nici la primi ministri si nici la cununat...


Cantareata Alina Sorescu si sotul sau Alex Ciucu - furnizorul oficial de haine al Casei Regale de Romania.
Bodo, solistul formatiei Proconsul, fostul ginere al lui Traian Basescu - da, nici la gineri nu a avut mana buna...
Toata aceasta seara mi-a amintit de prietenul meu Baloo din Cartea Junglei... Sa-l ascultam si sa luam mare aminte la sfaturile pe care ni le da acest mare intelept al modului de a trai ... sanatos: "if you act like that bee acts you're working too hard, so don't spend your time looking around for something you want that cann't be found, when you find out you can live without it and go along not thinking about it" !


"The bare necessities of life will come to you" ! :)PS - postarea aceasta apare azi pentru ca este ziua amicului nostru feisbuchist Florin Ghioca si este modul meu de a-i ura sanatate intru multi ani (acum trenul il duce la Iasi unde va vernisa sambata la ora 18, la MUZEUL UNIRII DIN IASI aceeasi expozitie descrisa mai sus "KENYA - The Land of Migrations". Se vor imparti reviste National Geographic si se va proiecta primul episod al serialului "The Great Migrations"! ).
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stan Patitul spune: