MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


joi, 11 noiembrie 2010

Media Galaxy e de WCIn urma cu mai mult de un an am cumparat de la Media Galaxy Militari (din aceeasi locatie cu hypermarketul Auchan) un reportofon. Decizia de a cumpara a fost stimulata si de baietii pe care i-am gasit acolo si care mi-au explicat in mod profesionist tot ceea ce aveam nevoie sa stiu. Era vorba in principal despre transferul inregistrarilor intr-un format compatibil postarii lor pe blog.

Astfel ca impreuna cu Dependenta am mers din nou acolo pentru a solicita lamuriri in legatura cu niste displayuri touch screen necesare implementarii tehnologiei de meniu digital e-Meniu in restaurantele din Romania. Deci ar fi fost vorba de o contractare consistenta - o bula de oxigen pentru orice antreprenor in vremuri de criza.

Am apelat la domnisoara de la raionul de monitoare care ne-a spus ca nu au avut asa ceva si nici nu prea stia cu ce se mananca. Apoi m-a indrumat catre seful sau de la Departamentul Produse IT care cand a auzit despre ce este vorba s-a strambat la mine, mi-a vorbit ca si cum mi-a prestat pe centura si nu i-am platit, cat p-aci sa ma si scuipe intre ochi.


Pai, mai baieti, daca aveti reclame postate prin toalete asta nu inseamna sa fiti si voi de cacao pentru ca veti avea surpriza neplacuta ca si clientii sa traga apa si sa intrati in insolventa precum cei de la Flanco. Si apoi veti da vina pe criza ca de-aia nu v-a mai mers jucaria ca pe timpul creditului cu buletinul si a trebuit sa inchideti.

Poate ca e momentul sa devenim si noi americani in ale afacerilor, nu ?PS - chiar va statea rau un contract de 100 de displayuri touch screen lunar ?!?

3 comentarii:

  1. Pentru LCD astea trebuie sa ii contactati pe cei de la Horeca sau alti care se ocupa cu softul pentru resturante...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Anda, noi avem softul care a fost deja utilizat in peste 1.000 de restaurante din intreaga lume. Ne interesa doar un furnizor serios de echipamente hard. Deja suntem in tratative cu unul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa se intampla cand angajezi oameni incompetenti. Mereu imi pun intrebarea de ce patronii platesc asemenea oameni cand sunt destui capabili sa-si faca treaba cum trebuie si implicit sa-i mearga firmei bine.

    RăspundețiȘtergere

Stan Patitul spune: