MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


duminică, 5 decembrie 2010

Bistro Escargot - Colt de Rai cu Melci



O experienta placuta, cateva luni de experimente si teste culinare reusite, oameni buni si frumosi care au apreciat mancarea mea, oameni buni si frumosi care nu au apreciat mancarea mea. M'am bucurat de o perioada in care proprietarii Escargot au investit in mine si in imaginea mea si acum ca in fiecare poveste cu happy ending a venit vremea schimbarii! Un loc interesant pentru cina cu prietenii, familia, amanta sau oricine din viata voastra! In Escargot am avut onoarea sa gatesc pentru cei care mi'au devenit clienti fideli si anume:


Maria Popistasu & Alex Baciu (cuplul meu preferat), Radu Muntean si familia (zile de terasa cu mancare buna si vin mult), Horia Roman Patapievici (schimb de retete), Alin Zainescu (nu l'am convins sa manance oaie), Madalina Ivascu (Deemers Tea House rulz, singura vegetariana caruia ii gatesc cu placere), Serban Damboviceanu (Corcova,omul este pasionat de ceea ce face la fel de mult ca si mine), Calin Capusanu (Contesse, connoisseur), Cosmin Grozea (Vinul este viata lui), Cristina Mazilu (interesanta colaborarea Mazi :)) ), Stefan Cozma (foarte drag omul acesta), Christian Beros (VinChile, m'a invatat sa gatesc mancare Chilleana), Cristina SIMA (a lasat numele unui desert foarte interesant !!! Pomme du Sima), familia Plumb (au fost foarte impresionati de mancarea Escargot), prietenul meu Tudor Cristescu (Laphroig daca ar curge la chiuveta nu cred ca ar iesi din casa), Teo Parvu (l'am castigat cu 1 borcan de dulceata), David Lumby (o sticla de vin la fiecare fel de mancare), Cosmin Frolu (gurmand de prima clasa), Daria Corbu & Matt Highley (prietenii mei, au fost foarte incantati de seara petrecuta aici), Catalin Butnariu (I'am dat niste Alka Seltzer, avea nevoie :)) ), Ivan Vejar ( very cool consul) si Ionut Staicu (are ceva in degete omul acesta). Mai sunt multi clienti fideli carora nu le stiu numele dar le multumesc si lor pt complimente si continuitate!


Multumesc domnului Matei Perahim care m'a bagat in top 5 restaurante preferate!

Multumesc domnului Marian Alecu pentru complimentele facute la fiecare farfurie de melci cu extra sos!

Cateva personalitati au trecut pragul si au plecat multumite :Nicholas Cage, Demis Roussos, Gheorghe Hagi, Dumitru Dragomir, Loredana Groza,Horia Brenciu,Bobby Paunescu, John Florescu, Florin Piersic jr. si altii!


Escargot fara staff nu ar fi spus nimic pe piata oricum suprapopulata, oameni buni precum :
Raul Dumitrescu ( a citit mai multe carti decat numarul portiilor de mancare gatite de mine in acesti 8 ani de experienta, manager), Georgiana Onofre (manager), Andrei Stirbu (asa il cheama, dintii sunt la locul lor), Alexandru Naftaila (ajutorul meu, a suportat multe saracul de el), Angi Enache (poveste de vara, ospatarita), Hayat Nabulsi (daca se nastea in 40 era sapun, ospatarita :p), Ana Popescu ( pictorita deghizata in ospatar) Oli Bunescu (hmmm, designer, ospatarita?!?! :O... Respect, ok?), Elena de la vase care a spalat si calcat si uniforme, Mihai Hartia (ajutor bucatar, surd si fara ,,gust"), Marian Cretu (cel mai bun pizzaiolo din Romania, iarna face mancare buna).

Prima echipa Escargot, actuala l'Ecrevisse, Stefan Kopeczi cu Andrei Ovedenie, Corina Beres cu Elena Luminita Gheorghe! Felicitari !!!

Multumesc familiei pentru increderea acordata!

Dragilor, Escargot pentru mine ramane o experienta placuta, prin care am reusit sa va cunosc pe voi, clienti sau staff si care mi'ati dat sfaturi cand am gresit si premii cand am excelat!


Eu merg mai departe, in alt loc, alti clienti, alt staff, alt meniu, aceleasi tigai si cutite.

Draga Escargot, iti multumesc!

Viata lunga!

Ne vedem in alta carciuma!




Florin Dumitrescu, Bucatarul FeisBukist :)

2 comentarii:

  1. Intr-adevar un loc special. Special mai ales prin faptul ca o carafa de limonada a costat 80 RON (??!!). Nu am nicio problema in a plati aceasta suma pentru 1 litru de apa cu o lamiae in el, doar ca mi-as dori sa fie o alegere constienta, nu sa apara pur si simplu pe nota. Ceea ce s-a si intamplat, explicatia fiind ca o carafa contine 4 pahare de limonada, fiecare pahar costand 20 RON. Matematica pura. In rest, mancarea nu a fost impresionanta. OK, corecta, dar departe de a fi spectaculoasa. Banuiesc ca pentru Bucuresti este in limitele normalului. Altceva n-ar mai fi de adaugat, decat ca gradina este intr-adevar draguta (nimic spectaculos, insa). Ah, si sa nu uitam de evaziunea fiscal care este in floare. Ma intreb cand oare o sa vad un bon fiscal la un restaurant din Bucuresti??!! Mai ales unul care sa contina o limonada de 80 RON :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, dar să nu generalizăm. Nu peste tot este evaziune fiscală. Restul comentariului este perfect adevărat. Păcat că te semnezi "anonim". :)

      Ștergere

Stan Patitul spune: