MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


luni, 27 decembrie 2010

Cine-a Tras in Noi? Cena1 - Cena2 !...Cena 1 si Cena 2 sînt restaurantele lui Serghei Mizil. Dacă numele nu vă spune nimic, înseamnă că nici numele Mădălin Voicu nu vă spune nimic și nici nu vă uitați la OTV, B1 TV etc. Însă, dacă mă întrebați, nu trebuie să știi neapărat cine e băiatul lui Paul Niculescu Mizil – pun pariu că nici ăsta nu știți cine a fost – ca să mănînci la un restaurant decent din București - altceva decît mezel.

Cateva imagini de la deschiderea Restaurantului Cena 1 ->


Stefan Banica Jr.


Stefan Banica Jr & Horatiu Malaele


Puiu Popoviciu (Baneasa Shopping Center, IKEA, Ioana Basescu etc.), Radu Dimofte si Lucian Vald


Stefan Banica Jr (again) si pitzipoancele


Petrecaretii...


Oana Niculescu-Mizil (PSD) si restul familiei Mizil.


Irinel Columbeanu cu ochii dupa Moni...


Mario Carp, George Papari & Serghei Mizil.


Madalin Voicu (lautar la PSD) sa mananca si gura lui ceva...


Horatiu Malaele desenandu-l pe Serghei mult mai frumos decat in realitate... Dragoste sau interes ? ;)


Floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Ca-li-nes-cuuuu... si Catalin Dezbracatu (Cronica Carcotasilor, Prima TV) imbracat.


Miliardarul Cristian Tantareanu cu mana la nevasta si cu gandul la thailandeze. :P


Cristina Topescu (Prima TV) si Mario Carp.


Cristian Tantareanu cu aceleasi ganduri. :D


Cosmin Olaroiu pe faza !


Florin Calinescu again.La Cena 1

Prima dată am fost pe terasa de la La Cena (zis și Cena 1) de pe Maria Rosetti colț cu I.L. Caragiale. Trebuie să știți că localurile sînt cu specific italienesc. Dar presupun că nu trebuie să fiu italian ca să pot aprecia o friptură de vită făcută exact atît cît trebuie, în sos gorgonzola, cu nucă, pe la vreo 40-44 RON. Știu, e scump, dar cam atît costă prin București orice vită fragedă, făcută ca lumea, pe care nu trebuie după aceea s-o cauți s-o pui să-ți plătească lucrările de la măsele.

Cît mi-am făcut eu de lucru cu sosul și cu nucile a apărut prin local și alde Serghei. Da, dom’le, exact așa cum îl știți de la televizor, ăștia care nu vă uitați la OTV, zic: adică în maiou și cu dinții ăia de cal. După ce s-a pupat cu jumătate de restaurant, s-a așezat cuminte la masa lui și a început să-și monitorizeze afacerea. Problema e că în ziua aia tocmai instalaseră pe terasă un sistem din acela de umidificare automată prin pulverizarea apei. Le știți, au apărut în toate terasele din București anul ăsta, iar în Europa acum 20 de ani. Unul dintre pulverizatoare nimerise fix deasupra mesei lui Serghei. A rezistat omul cîteva jeturi trîntite fix în chelie, după care s-a cocoțat pe un scaun și a început să meșterească la instalație.

Marea atracție a verii ăsteia la La Cena a fost chelnerul culturist. Cu cel puțin doi-trei ani de sală la activ, gel pe păr, sprîncenele pensate, tricou negru mulat pe pectorali și blugii lipiți pe fesieri, chelnerul culturist al lui Mizil era urmărit de privirile tuturor domnișoarelor de ambe sexe de la terasă. Am bănuit că o doamnă din stînga noastră l-a trimis cel puțin de vreo două ori aiurea, după scobitori și șervețele, numai ca să-l vadă din spate, de-aproape…

La Cena 2Ulterior am zis hai să vedem și cum e La Cena 2, pe Matei Basarab 61, mai sus puțin de liceul omonim.

Mîncarea e la fel de bună, prețurile identice, evident, doar decorurile se schimbă. La Cena 2 beneficiază de spațiul mult mai mare al unui conac boieresc situat undeva între sediul CNSAS și Starea Civilă a sectorului 3. Parcarea măricică și curtea ¬imen¬să cultivată cu iarbă și umbreluțe fac diferența față de betonul dintre cele două blocuri de la Cena de pe Maria Rosetti.

Avantajul pentru cei care au copii mici este că patronul a amenajat și un loc de joacă. Ceva nisip într-un țarc și niște tractorașe puse la dispoziția oricărui copil care a depășit faza de cărucior. Acesta este, de fapt, și dezavantajul pentru cei care nu au copii și nici nu intenționează. Dacă îți alegi o masă de lîngă spațiul de joacă, ai să auzi numai „Lasă-l, mămică, și pe el să se urce pe tractoraș! De ce ești rău?“, „Nu-i mai da în cap, că îl doare și pe el!“, „Nu trage de fața de masă la domnii, că, uite, le-ai vărsat cafeaua pe pantaloni!“.

La La Cena 2 nu activează nici un chelner culturist. În schimb, dacă te văd mai sub 35 de ani, așa, băieții de la La Cena 2 consideră că au dreptul să te tutuiască: „Da, frate, hai că-ți aduc și furculiță la friptura aia! Vrei și desert?“.

(sursa)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stan Patitul spune: