MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


joi, 2 decembrie 2010

Cursuri Gratuite de Recalificare - BucatariFEDERATIA BUCATARILOR DIN ROMANIA organizează GRATUIT cursuri de calificare pentru meseria de BUCATAR.

Cursurile sunt cofinantate de Fondul Social European prin programul Operaţional Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane si vor incepe in luna ianuarie 2011.

Proiectul „O calificare in Turism – o sansa pentru o slujba mai buna” ID58195 va ofera posibilitatea de a accesa GRATUIT acest curs de calificare ce se va desfasura pe o perioada de aproximativ 6 luni (720 ore).

Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti la acest curs daca indepiniti urmatoarele conditii:- sunteti angajat cu contract de munca valabil (nu conteaza meseria in care sunteti incadrati)- nu sunteti angajat al unei institutii publice- aveti domiciliul in Municipiul Bucuresti sau in mediul urban intr-unul din judetele Ilfov, Dolj, Gorj, Olt, Valcea, Mehedinti, Brasov, Harghita, Covasna, Sibiu, Alba.Cazarea, transportul si masa sunt GRATUITE intrucat si aceste sume vor fi suportate din fondurile europene obtinute de FBR in scopul organizarii cursurilor.

Cursurile se vor desfasura in Judetul Ilfov, Comuna Corbeanca in cadrul Centrului Educational pus la dispozitie de Federatia Bucatarilor din Romania. Cursul va avea urmatoarea structura: 240ore de teorie, 480 ore de practica. Orele de teorie se vor desfasura in cadrul Centrului iar practica se va desfasura atat in cadrul Centrului Educational pus la dispozitie de Federatia Bucatarilor din Romania cat si la agenti economici de profil din zonele in care domiciliaza cursantii.

Pentru detalii suplimentare va stam oricand la dispozitie.

Cu stima, Alexandra MUSCALAGIU

Mobil: +40 720 40 07 86
E-mail: alexandra.muscalagiu@fbro.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stan Patitul spune: