MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


joi, 17 martie 2011

Petrecerea Burlacitelor din SydneyEram obisnuiti de prin filme cu petrecerea burlacilor. Apoi au inceput sa patrunda si la noi manifestarile astea americanesti "retrograde". Cu timpul, s-au emancipat burlacitele si au inceput si ele sa-si faca de cap chiar mai rau decat omologii lor. ;)
In "filmul" care urmeaza este vorba despre o asemenea petrecere descrisa cu mult talent (apropo de emisiunea "Romanii au talent") in imagini de o romanca stabilita de mult timp in Sydney - Australia. Multumim, Nadia! :)


Si daca este vorba de o petrecere in Sydney, aceasta nu ar avea haz daca nu s-ar intampla in Kings Cross !!!


De ce Kings Cross ? Pentru ca aici este "Cartierul Rosu" al Sydneyului, zona drogurilor si a impuscaturilor dintre bande, a barurilor cu chelnerite top-less si show-uri de striptease, a magazinelor cu carti deochiate, bordelurilor etc - zona distractiei non-stop, de aceea este si foarte cautata de turisti la fel ca si la Amsterdam.


Inainte de razboi era o arie a teatrelor si culturii, dar odata cu intoarcerea trupelor acasa si din cauza apropierii de baza navala Garden Island s-a transformat rapid in ceea ce este azi.


Fetele noastre dornice de distractie nu au plecat fara mama miresei care nu a vrut sa piarda o asemenea ocazie minunata ! :D


Un instantaneu cu un transexual... priceless ! :P


Camerele foto sunt pregatite pentru ca nimic nu mai putem face fara sa dezvaluim public pe blog sau Facebook, nu ? Traim in era comunicarii si exhibitionismului ...


Sa curga vinul ! Let's party ! :)


Ciuperci fripte si rucola (o planta ce seamana la frunze cu papadia, in Romania fiind cunoscuta ca "Voinicica").


Felul doi, ceva mai consistent ca sa mearga vinul in continuare. :D

Magieeeeeeee.....


Tort de inghetata flambat ! :PPPPPPP


Ceai si carti deocheate... ;P
Plata si acasa ! Cam devreme daca va uitati la ora inscrisa pe bon... fete cuminti la Sydney... :)))))


Asteptam poze de la petrecerea burlacilor, stati pe aproape ! :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stan Patitul spune: