MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


vineri, 18 martie 2011

Resto GrafSalut, baieti si fete! Dupa inca o pauza foarte lunga de scris, revin in forta cu un nou proiect foarte interesant. Am luat o decizie usor drastica, care ii afecteaza direct pe cei apropiati mie , adica, am parasit Bucurestiul!!! Dupa o experienta de o luna la Osteria Gioia unde am cunoscut-o pe Patrizia Paglieri (singura femeie-chef cu care am lucrat pana astazi), am decis ca cel mai bine pentru mine este sa o iau de la zero in alt oras cu potential in domeniu! Am ales Oradea pentru ca de aici a venit oferta de ,,nerefuzat" din partea unui mare Gurmand, plimbat pe la majoritatea restaurantelor stelate din Europa, ca si client.


Persoana care m-a recomandat la Oradea a fost Serban Damboviceanu, caruia ii multumesc foarte mult pentru increderea acordata.

Hai sa va spun despre Restaurantul Graf!

Un concept nou pentru Romania, un proiect foarte indraznet pentru Oradea, o idee geniala pentru un om.


Restaurantul impartit in 4 saloane diferite ca si design, acesta fiind imaginatia unui arhitect din Ungaria, Simon Zsolt, premiat cu locul I in sectiunea design restaurant de dinningguide.hu, cu restaurantul Cafe Erte Budapesta, pune la dispozitia curiosilor un meniu interesant cu o varietate larga de gusturi si experiente.


Exact cum v-am spus cand am plecat din Escargot, ,,alt loc, alti clienti, alt staff, alt meniu, aceleasi tigai si cutite" sunt bucuros ca am ajuns aici, mai ales ca se pregateste o mare surpriza!


In scurt timp o sa vin si cu cateva poze cu preparatele de aici!


Stiu ca e departe pentru unii, dar poate o vacanta la Baile Felix va apropie de Oradea si ne putem reintalni!

Pana la urmatorul post va urez un sincer ,, Pofta Buna" si mult succes!

Florin - Bucatarul Feisbuchist ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stan Patitul spune: