MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


luni, 5 martie 2012

Undeva în BalcaniSe duce Bulă la un www.e-Restaurant.ro. Îşi scoate paltonul, îl agaţă în cuier şi se aşează la masă. După vreo oră, apare şi ospătarul.
 - Vreau o ciorbă, începe Bulă.
 - Ciorbă nu mai este, răspunde nervos ospătarul.
 - Atunci, adu-mi o friptură.
 - Friptură nu mai este.
 - Măcar nişte vin aveţi?
 - Vin nu mai este.
 - Ce restaurant tâmpit! Adu-mi paltonul, să plec.
 - Paltonul nu mai este.

 Cam aşa mi s-a întâmplar într-un restaurant din Ploieşti în anul 1989 cu puţin timp înainte de Revoluţie. Doar paltonul nu mi l-a luat nimeni pentru că era atât de frig încât nu am avut cum să mi-l dau jos de pe mine. Dar iată ce se întâmplă pe la case mai mari, la peste 22 de ani de când am păţit-o eu la Ploieşti.

 Ministrului libanez de Interne i s-a furat de doua ori haine in timp ce se afla in vizita oficiala in Bucuresti la inceputul saptamanii trecute, a relatat ieri publicatia electronica Naharnet, citând cotidianul Ad Diyar.

Marwan Charbel l-a însoţit in Romania pe presedintele libanez Michel Suleiman. Primul incident a avut loc in timpul unei cine oficiale oferite in onoarea lui Suleiman de presedintele roman Traian Basescu. Dupa ce a ajuns la locul unde urma sa aiba loc masa festiva, ministrul libanez si-a lasat haina la garderoba. In momentul plecarii, oficialul nu si-a mai gasit haina. Publicatia libaneza scrie ca oficialii romani l-au informat de disparitia obiectului vestimentar pe presedintele Basescu, care i-a oferit prompt o noua haina ministrului libanez.

 Ulterior, in timpul unei alte cine, haina lui Charbel a disparut din nou. Ziarul precizeaza ca, in ziua urmatoare, ministrului i s-a facut frig in timpul unei ceremonii in care Suleiman a depus o coroana de flori la monumentul soldatilor necunoscuti, astfel ca presedintele a cerut ca Charbel sa primeasca o alta haina.

 Se pare că acum, spre deosebire de 1989, mâncare este în restaurante... doar securiştii sunt mai puţin vigilenţi...

 

3 comentarii:

  1. un studiu al celebrilor cercetatori britanici a demonstrat ca pamantul se afla intr-o permanenta transformare astfel incat atat "Triunghiul Bermudelor" unde dispar lucrurile cat si "Groapa Marianelor",acolo unde cad lucrurile :))au intrat pe teritoriul tarii noastre..:)))))

    RăspundețiȘtergere

Stan Patitul spune: