MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


sâmbătă, 16 iunie 2012

Blow Job & Sea Food


 

Adică sex oral cu fructe de mare. Un caz a şocat medicii din Coreea de Sud, după ce o femeie de 63 de ani a rămas însărcinată cu o caracatiţă. Mai ciudat e că sarcina s-a dezvoltat în gura bătrânei. Potrivit Daily Mail, femeia se afla la restaurant unde comandase pentru cină o caracatiţă gătită. Animalul era întreg, iar bătrâna a luat o bucată pe care a vrut să o mănânce, iar când a muşcat din ea, a simţit ceva ciudat. Parcă i se înfipsese ceva în obraz şi în limbă... Ceva viu. 

 Femeia a mers repede la medic, unde a aflat îngrozită că "a rămas însărcinată". Atunci când a muşcat din caracatiţă, din tentaculele ei au sărit nişte spermatofori care i s-au lipit de obraji, limbă şi gingii, unde au găsit loc propice pentru a se dezvolta. Medicii au găsit nu mai puţin de 12 astfel de spermatofori în gura bătrânei, pe care i-au extras.


Spermatoforii sunt pachete care transporta material seminal si alte elemente care se ataseaza pe corpul femelelor calamar. Spermatoforii sunt adezivi, fapt care le permite usor sa se lipeasca pe pielea femelelor. Reproducerea calamarilor se face fie cu ajutorul unui organ specific numit hectocotylus sau cu ajutorul unui fel de penis lung la speciile care nu au hectocotylus. Dupa ce a fost eliminata din spermatofor, masa de sperma este invelita intr-un strat subtire care prezinta aceea zona lipicioasa pe o parte. Acest produs evacuat, spermatangium, se ataseaza pe pielea femelei si chiar se integreaza profund in musculatura ei.

Astfel s-a produs si incidentul amintit la inceputul articolului, cand calamarul oferit spre consum nu era atat de mort pe cat se spera si in acelasi timp nu suferea deloc de inhibare a functiilor sexuale.
Acum aflam ca acest caz nu este nici macar unic, anul trecut, in Japonia o femeie a ajuns la spital acuzand dureri grave in cavitatea bucala, medicii extragand de acolo aceiasi saculeti cu material seminal de calamar.
Cazurile prezentate nu trebuie sa ne ingrijoreze foarte tare, consumul fructelor de mare este mult mai mare in Asia decat in Europa, de aici si procentul de astfel de incidente acolo, iar in plus, in bucatatriile europene, odata ce intra in procesul de gatire, calamarii sunt curatati de organele interne. In acest caz, riscul devine zero.
Probabil ca speriati si un pic invidiosi de virilitatea acestei specii, specialistii tin sa ne precizeze aceste detalii. Ei ne asigura deasemenea ca nu exista risc nici in cazul in care va intalniti in apele marilor sau oceanelor cu un mascul calamar. Pielea de pe maini sau restul corpului este suficient de groasa pentru a bloca asemenea accidente. Asigurarile vin din partea Dannei Staaf, o pasionata cercetatoare a acestei specii. "Am avut, probabil, sute de ejaculari ale spermatoforilor pe degetele mele si niciodata nu am simtit nici o intepatura" a declarat domnia sa.

 

Întâmplarea aceasta îmi aminteşte de postarea de AICI. Enjoy! :)

Un comentariu:

Stan Patitul spune: