MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


duminică, 17 iunie 2012

La Vie en Rose
 Noile vinuri de la M1.Crama Atelier au reusit inca de la lansare sa-i impresioneze chiar si pe cei mai pretentiosi dintre pasionatii de vinuri, stilul prietenos si exuberant al vinificatorului Razvan Macici punand perfect in valoare terroir-ul de Murfatlar. Si, cum orice producator ar trebui sa aiba un vin “icon”, pentru moment, eticheta M1.Crama Atelier ce merita pe deplin acest titlu este Fatum Pinot Noir Rose 2011 (DOC Murfatlar, 13,8% vol. alc., sec). 

 Cu toate ca este un rose, Fatum Pinot Noir Rose 2011 are o personalitate si profunzime de vin rosu, tonurile sale aromatice jucandu-se intr-un “spectru” aromatic din care nu lipsesc tonurile exotice de banane, ananas si cirese confiate, completate de tuse elegante de vanilie si ceara. Gustul pleaca cu senzatii dulcii, evoluand atragator, plin si rotund, cu o textura catifelata. Finalul lung lasa impresii intense de visine confiate, ciocolata cu lapte si grapefruit. 

 Imbuteliat la sticla magnum, Fatum Pinot Noir Rose 2011 poate fi achizitionat la pretul de 150 de lei, direct de la producator sau de pe site-ul www.cramaatelier.ro .

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stan Patitul spune: