MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


joi, 2 august 2012

Sex Oral la Restaurant



Potrivit unei vechi zicale, „chinezii mănâncă orice are patru picioare, mai puțin mesele, și orice zboară, mai puțin avioanele". Teoria este transformată în practică la un restaurant din Beijing, unde pe meniu apar specialități din penis de iac sau momițe de berbecuț. Să mănânci sau chiar doar să vizitezi restaurantul Guolizhuang din Beijing presupune să nu fi slab de înger. Aproape toate felurile de mâncare servite aici sunt făcute din organele genitale ale animalelor. Deși sunt prezentate într-o formă atractivă, chiar apetisantă, de fapt, acestea sunt de fapt testicule sau penisuri servite pe un pat de salată sau alte diverse garnituri. Bizara mâncare este uneori servită chiar crudă. Tocmai pentru că felurile de mâncare sunt neobișnuite chiar și pentru chinezi, chelnerii au datoria de a explica în detaliu ce presupune fiecare fel de mâncare. De exemplu, acesta nu va recomanda niciodată unei femei să mănânce testicole, deoarece hormonii i-ar putea îngroșa vocea și stimula creșterea părului, însă aceasta poate consuma penis în cantități nelimitate.


Cele mai apreciate organe genitale sunt cele ale măgarilor, iacilor sau berbecilor. Prețurile pornesc de la 110 dolari pentru un platou cu organe genitale diverse, 220 de dolari pentru penisul unui iac, dar clienții mai pretențioși au parte și de delicatese cu prețuri pe măsură: peste 1.500 de dolari pentru penisul unui tigru. Pentru acest fel de mâncare este însă nevoie de o comandă prealabilă. Ideea de a înființa un astfel de restaurant ar fi avut-o un domn Guo care a emigrat în SUA în anii `50. El a studiat medicina tradițională chineză făcând diverse experimente cu organele genitale ale animalelor. Dincolo de faptul că se spune că acestea ar putea oferi un impuls în viața sexuală, ele sunt sărace în colesterol. În ciuda beneficiilor, cei sub 15 ani nu au voie să mănânce la Guolizhuang deoarece hormonii din mâncare ar putea să le afecteze dezvoltarea. În plus, pentru toți clienții restaurantului este asigurată o discreție maximă, fiecare masă fiind amenajată într-un separeu.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stan Patitul spune: