MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


miercuri, 12 decembrie 2012

Lansare la VinOdată cu prima ninsoare din Bucureşti, luni 10 decembrie, s-a lansat revista de turism Elixir Travel ce se doreşte a fi cea mai tare apariţie de profil din România adunând în paginile sale articole ale unora dintre cei mai renumiţi bloggeri-călători. 


Dar să începem cu începutul. Iniţiativa acestui proiect aparţine lui Florin Albu, realizator de emisiuni la "televiziunea naţională de turism", canalul tv Travel MIX. Efortul financiar pentru editarea revistei vine de la publisherul Elixir Press (de unde vine şi numele publicaţiei, asta este evident, nu?) care deţine şi o tipografie. 


Eu am aflat de la Florin despre ideea sa când m-a sunat să-mi propună să scriu şi eu despre ce ştiu cel mai bine, adică despre ce mănânc şi ce beau. Şi pentru că mi-a plăcut ceea ce am auzit şi pentru că îmi place să ajut, atunci am mai adus 2 persoane care să întregească redacţia a cărei şef este Iuliana Alexa, este vorba de Cristina pentru rubrica "Ce citesc?" şi Alex pentru "Cum mă îmbrac?". 


După cum spuneam, pentru că îmi place să ajut, atunci am făcut toate demersurile necesare pentru ca să organizăm un eveniment deosebit pentru a marca lansarea pe piaţă a revistei Elixir Travel - aşa că am pus detaliile la punct cu Carmen de la Vinitaly Deluxe care a venit cu un prosecco Valdo senzaţional, şi cu Ioannis, proprietarul restaurantului Tortuga Modern Tavern de lângă Foişorul de Foc, care a găzduit întâlnirea. 


Aşadar, cu ajutorul Vinitaly Deluxe nu am făcut o "lansare la apă", ci o "lansare la vin"! Şi ce vin!!!

Mulţumim, Carmen!


Revista "Elixir Travel" va avea un tiraj de 10.000 de exemplare a câte 80 de pagini şi 4 coperţi, color, va apare lunar şi va beneficia de reţeaua de distribuţie a publicaţiilor Elixir Press (revistele de integrame, de exemplu). Mai multe detalii le puteţi afla chiar de la "capul răutăţilor", Florin Albu:Din echipa redacţionala fac parte: Răzvan Marc (www.RazvanMarc.ro, director birou turism Londra), Cezar Dumitru (www.ImperatorTravel.ro), Roxana Farcă (www.LumeaMare.ro), Răzvan Pascu (www.RazvanPascu.ro), Simona Neaţă (jurnalul Turism Club), Cătălin Alionte, Cosmin Tudoran, Florin Arjocu (www.DrumLiber.ro), Vasilica Maria Margalina,  Alex Drăgan (www.DapperGents.ro), Cristina (www.DependentDeCitit.blogspot.ro) şi Costin Staicu (www.e-Restaurant.ro), adică eu. :DDiscuţiile au fost agrementate cu prosecco Valdo alături de cafele şi gustări greceşti meşterite de Ioannis. Veselie generală la Tortuga Modern Tavern lângă Foişorul de Foc! :) A fost un eveniment reuşit marca www.e-Restaurant.ro, iată mai jos cei 4 muşchetari care au asigurat succesul.


Succes, Elixir Travel!

Şi pentru că din colecticul redacţional face parte şi Cosmin Tudoran de la Cassa Loco nu putem încheia decât cu:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stan Patitul spune: