MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


marți, 1 ianuarie 2013

Revelionul Epocii de AurScandal-monstru, într-un restaurant din Dolj în noaptea dintre ani. Aproape 600 de persoane care au petrecut Revelionul la Palatul RSR din Podari (Dolj) s-au revoltat după ce au primit la masă peşte stricat şi alune cu viermi. Oamenii furioşi au spart pahare şi farfurii şi au chemat Poliţia, în timp ce personalul unităţii a dat bir cu fugiţii. Restaurantul Palatului RSR aflat pe malul Jiului, în localitatea Podari, a organizat un revelion cu aproximativ 600 de persoane, iar în meniu erau trecute peşte, friptură de curcan, friptură de porc şi desert. Oamenii susţin, potrivit Mediafax, că în loc de mâncarea promisă ar fi primit doar peşte alterat şi alune cu viermi.


"Ne-au dat un peşte care mirosea urât, era stricat de ceva timp şi în rest nimic. Am făcut foamea. Ca antreuri ne-au pus nişte alune, iar eu am găsit un vierme uscat. Aşa ceva este incredibil, la un restaurant cu o reputaţie bună”, a spus Mihaela Popescu, o femeie care a petrecut Revelionul la palat. Când au vâzut că nu primesc meniul promis, oamenii au început să facă scandal, iar mulţi dintre ei au dat buzna în bucătărie şi au spart pahare şi farfurii. Unii chiar s-au apucat să gătească singuri. De teama oamenilor, personalul localului a fugit din restaurant.


"Ne-am dus peste bucătari, iar una dintre femei a început să plângă şi ne-au spus că managerul a plecat şi nu s-a ocupat. Ne-a spus că dacă ne e foame să ne luăm noi de pe acolo ce vrem. Unii dintre meseni au luat prăjituri, alţii şi-au făcut singuri câte o friptură pe plită. Fiecare a luat ce a apucat de prin frigiderele lor", a spus un alt participant la Revelionul de la Palatul RSR. 

 Revoltaţi că au păcăliţi, mulţi dintre oameni, care au plătit 150 de lei de persoană, au sunat la Poliţie, iar la faţa locului a ajuns şi şeful Poliţiei Craiova, Popa Mauriciu. "Am primit mai multe apeluri prin 112 de la mai mulţi oameni, participanţi la petrecerea de Revelion din restaurantul din Podari, care reclamau calitatea îndoielnică a mâncării, respectiv a peştelui. Se pare că ospătarii şi administratorii restaurantului au plecat pentru că atunci când am ajuns aici am observat că nu avem cu cine să vorbim. Invitaţii au fost destul de numulţumiţi de calitatea mâncării şi de lipsa unui personal adecvat care să-i servească şi ar fi spart pahare şi farfurii. Din fericire nu s-a recurs la acte de violenţe", a declarat şeful Poliţiei Craiova, comisar-şef Popa Mauriciu.


"Azi-noapte (luni noapte n.r.), în jurul orei 1.30, printr-un apel la 112 am fost informaţi cu privire la faptul că la acest local din Craiova are loc o manifestare, un curent de opinie nefavorabil din partea participanţilor la petrecerea de Revelion în legătură cu calitatea servirii, precum şi cu privire la calitatea mâncării servită la acest local. S-a intervenit cu forţele disponibile, cu patrule de siguranţă publică, am aplanat altercaţia care era pe cale să se agraveze şi am luat măsuri pentru conservarea bunurilor existente în localul respectiv. Oamenii erau foarte nemulţumiţi. Înainte de sosirea Poliţiei, au avut mai multe discuţii în contradictoriu. Au fost distruse câteva bunuri în localul respectiv. Poliţiştii care au fost la faţa locului au identificat mai multe persoane prezente în locaţia respectivă, atât din partea participanţilor la petrecere, cât şi din partea organizatorilor. În zilele următoare toate aceste aspecte vor fi clarificate. Nu este un local în care să se petreacă acte de violenţă. Este prima oară când se întâmplă aşa ceva acolo", a precizat Adrian Căpraru, IPJ Dolj. Mai multe echipaje de poliţişti au rămas la local până la finalul petrecerii. Chiar dacă nu au beneficiat de meniul plătit, unii meseni au continuat distracţia, pentru că nu au vrut să strice noaptea de Revelion. Alţii, în schimb, au plecat de la petrecere şi sunt hotărâţi să depună plângere la Protecţia consumatorului. Palatul RSR din Podari i-a aparţinut lui Dinel Staicu, iar în prezent este administrat de un alt om de afaceri din Craiova.  Iată de altfel ce scrie pe site-ul restaurantului: "MANAGERUL GENERAL TOVARASUL GHEORGHE CONSTANTIN PREGATESTE PT ANUL VIITOR 2012 UN SET DE PROGRAME SI PROIECTE TURISTICE CARE SA VINA IN INTAMPINAREA TURISTILOR STRAINI CU INFORMATII SI EVENIMENTE CARE SA PUNA IN LUMINA INTREAGA ISTORIE A CELOR PESTE 40 DE ANI 
DE COMUNISM."

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stan Patitul spune: