MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


luni, 18 februarie 2013

Cel Mai Mişto Restaurant



Pe principiul care este de notorietate că cititorii noştri sunt mai inteligenţi decât noi, lansăm o nouă provocare: dacă ai avea un spaţiu generos, o casă construită cu dichis în perioada interbelică, în care ar intra numai bine 70 de persoane la un eveniment, o terasă superbă unde încap încă pe atâtea, loc de joacă pentru copii, parcare mare în curte, ei bine, tu ce fel de restaurant ai deschide pentru a avea succes? 


Zona nu este de excepţie, este vorba de proximitatea Halei Traian. 

Dacă tu ai deschide un astfel de restaurant, cum crezi că ar avea succes? Ce fel de design interior ai alege? Ce fel de bucătărie?



Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o masă pentru două persoană la restaurant.

Răspunsurile vor fi luate în consideraţie doar cele de ca şi comentarii la această postare, până luni, 25 februarie, ora 23,00.

8 comentarii:

  1. DECI AS CUMPARA CATIVA METRII CUBI DE STEJAR,MI-AS CONSTRUI O ARCA SI AS AMENAJA-O PE SECTOARE,IN CALA SEPAREURI,PE PUNTE TERASA DE VARA...ETC IAR PERSONALUL L-AS IMBRACA IN PIRATI.EVIDENT NU AR LIPSI CATARGUL CU STEAGUL PIRATILOR SI TOT CE IMAGINATIA MEA POATE SA ELABOREZE...PENTRU DETALII:0034600366177 :))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Restaurant ROMANTIC.

    Un restaurant pentru ocazii speciale ca aniversarea unei nunti sau o prima intalnire.

    Cu mese rotunde avand lumanari pe ele, un cadru primitor si romantic.

    p.s. am postat anonim fiindca nu sunt din buc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eee, pai daca tot ne imaginam, eu mi-as face unul cu meniu " à la carte(a) de poveşti"...exclus jăratec, scufiţe şi bunici şi altele asemenea ! Si l-as amenaja exact asa cum scrie la carte si as fi o atractie pentru familii cu copii :)! As avea o bucatarie ca-n Hansel si Gretel (nuuu, nu gateste o vrajitoare!) si o camera ca-n Jack si vrejul de fasole si o alta ca-n tinda Smarandei si tot asa...si Hala Traian ar fi si aproape de casa :))!

    RăspundețiȘtergere
  4. "Zona" ma duce cu gandul la anii '80, cand, student fiind, stateam in gazda la o mansarda pe Nerva Traian. Case darapanate, curti napadite de balarii, dar pline de puradei si pirande. Dudestiul se dovedea o aventura pentru cei rataciti in cartier, chiar daca Crucea de piatra, decazuta din glorie, era mascata de depozitul unui "Fero-metal". Astazi, trecand prin zona, cu greu mai rememorez coordonatele vechilor strazi, redefinite de blocurile impersonale si cenusii. Chiar daca zona Halei Traian a scapat in buna parte de prefacere, situatia nu mai e cea cunoscuta de mine. Cartierul e plin de carciumi, carciumioare si restaurante, care mai de care orientate dupa criterii "originale". Imi amintesc ca in perioada festivalului Caragiale am fost la un spectacol desfasurat la unul din aceste restaurante si nu am fost prea impresionat de "prestatia" localului.
    Este foarte greu de spus in ziua de azi care ar fi publicul tinta al unui restaurant in aceasta zona. Si, unde mai pui, la asemenea spatii. Eu, mai repede, as face un pension. Un pension unde tinerele fete sa se deprinda cu adevarata educatie si, de ce nu, sa se initieze in arta culinara, arta dansului, a teatrului, a cinematografiei...Ei, vise...Dar, daca totusi ar fi sa fie Cel mai misto restaurant, as trece zilnic sa servesc o gustare din poza de debut, la cateva zile sa iau o portie din coada rumen obraznicita si as ocoli cu prefacuta nestiinta sugestiile ospatarului :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca ar fi interesant un restaurant fara meniu. Doar cu o lista de ingrediente. Lumea sa ii spuna bucatarului cam ce ar avea chef/placere sa manance. Ca design stiu ca e foarte la moda sa ai bucataria deschisa catre clienti. Stiu ca seamana putin cu idea unui restaurant asiatic, dar cred ca merge si cu ingredient ne-asiatice.

    RăspundețiȘtergere
  6. As deschide un restaurant cu specific japonez...populatia Bucurestiului este deschisa spre nou si gustos iar daca iti poti prepara singur un gratar direct in restaurant ar fi excelent...ce poate fi mai bine si pe timp de iarna ?;) Va asteptam cu gratarele incinse, pofta buna !

    RăspundețiȘtergere
  7. Avand in vedere ca am doi copilasi, mi-as dori un restaurant unde sa ma duc linistita cu ei, sa gasesc un loc de joaca pentru a-si petrece ei timpul cat noi luam masa, sa aiba un meniu din care sa pot comanda si pentru copii si sa mancam toti linistiti, fara stresul ca deranjam alti consumatori din restaurant. Sa fie ceva mai mult pentru familii cu copii, cu mancare sanatoasa, pe gustul tuturor dar si cu atractii pentru cei mici ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Stan Patitul spune: