MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


vineri, 25 octombrie 2013

McDonald's vs Heinz. Ketchup Heinz
McDonald's va renunţa la colaborarea pe care o are de peste 40 de ani cu Heinz, cel mai mare producător de ketchup din lume. Probabil că unul dintre motivele pentru care a ajuns cel mai mare este tocmai faptul că a fost furnizorul colosului cu chiftele şi cartofi prăjiţi!Măsura înseamnă că toate restaurantele McDonald's din lume vor renunţa să mai servească ketchup Heinz alături de produselele companiei, scrie Huffington Post."Apreciem relaţia pe care am menţinut-o cu Heinz mai bine de 40 de ani. Ca urmare a recentelor schimbări de management de la Heinz, am luat decizia de a ne transfera afacerea către alţi furnizori. McDonald's şi Heinz vor colabora pentru a asigura o tranziţie cât mai bună şi suntem siguri că acest lucru nu va avea impact asupra clienţilor şi asupra produselor McDonald's", a informat lanţul de restaurante fast-food.Există zvonuri conform cărora despărţirea este urmarea numirii lui Bernardo Hees în funcţia de CEO Heinz. Anterior, Hees a fost CEO la rivalul principal al McDonald's, Burger King. Reprezentanţii McDonald's au refuzat să spună ce companie va furniza ketchup pentru produsele sale pe viitor.


Probabil că sunt încă în negocieri. Să vedem pe capul cui pică o asemenea pleaşcă de contract! Vă daţi seama cât ketchup se mănâncă în toate restaurantele Mc Donald's din lumea întreagă?!?Dacă aveţi acţiuni la Heinz vindeţi repede şi cumpăraţi la competitorii săi... trebuie să fie tot unul mare care să poate face faţă la un asemenea consum, nu? 

3 comentarii:

 1. Gabriel No-Resources27 octombrie 2013, 21:24

  În sfârşit, am aflat că şi Mcul vinde ceva natural...

  RăspundețiȘtergere
 2. bibanu pitpalacu27 octombrie 2013, 21:43

  ce? :-)))))))))))))

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu-mi place Mc-ul absolut deloc, sunt chiar impotriva lui! chiar daca am stiut dintotdeauna ca nu sunt naturale am patit-o acum 2 ani( fortata de imprejurari) cu o banala omleta. Nu mi-am inchipuit niciodata ca se face din praf de oua. :(...Daca pana atunci de vreo 2 ori pe an ma mai pacalea fii miu cu ceva de la McDonalds din ziua aia am zis pass! Sa nu mai aud de ei!!!

  RăspundețiȘtergere

Stan Patitul spune: