MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


luni, 4 noiembrie 2013

Pofticiosul Vorbăreţ nr. 2
POFTICIOSUL VORBĂREŢ al săptămânii care a trecut este comentatorul "INGRID"!!! :P 
El a câştigat o masă copioasă împreună cu cineva drag la restaurantul turcesc "Les Ottomans". 

"INGRID", te rog să mă contactezi la tel 0744.915.175 sau 0734.201.275 pentru a stabili detalii. Concursul nostru de vorbit cu folos continuă! Iiiiiiieeeeeeee !!! :D  VORBEŞTI ŞI CÂŞTIGI 

 După ce am organizat cea mai longevivă din lume promoţie de pe FaceBook (100 de fani ai noştri au fost desemnaţi "Pofticiosul Săptămânii" şi au fost premiaţi cu câte un ospăţ pantagruelic la restaurant împreună cu cineva drag - pentru că unde dragoste nu e, nimic nu e, ştim asta cu toţii), acum anunţăm acelaşi premiu pentru pofticiosul cel mai vorbăreţ al săptămânii. Deci "Pofticiosul Vorbăreţ" va fi ales cel care va posta în decursul unei săptămâni cele mai multe comentarii pe BLOGUL NOSTRU www.e-Restaurant.ro, - NU PE FACEBOOK, indiferent la ce postare. Comentariile vor fi contorizate de luni până duminică, iar în ziua de luni a săptămânii următoare va fi anunţat alesul. :) 


IMPORTANT - o condiţie esenţială este aceea ca vorbăreţul câştigător să posteze în săptămâna următoare cel puţin jumătate din numărul comentariilor cu care a câştigat !!!


 Vorbeşti şi câştigi! Iiiiiiiieeeeeeeeee !!! :;)

2 comentarii:

Stan Patitul spune: