MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


sâmbătă, 28 decembrie 2013

Fraudă cu Marca FerrariPostarea aceasta am dorit s-o scriu mai demult, dar îmi era mult prea silă să-mi amintesc de nişte oameni mici şi marile lor mizerii, aşadar luasem decizia să uit partea oribilă a unei perioade frumoase. 

Dar m-am răzgândit văzând de curând prin zona "Eroilor - Academia Militară" afişe ce anunţau o promoţie organizată de importatorul Ferrari în România, grupul de firme Forza Rossa condus de Ionuţ Bazac, fiu de ministru ceauşist şi ministru al sănătăţii în guvernul Boc1 PDL-PSD (chestiuni fără relevanţă, fireşte), organizată împreună cu DCnews.ro, un website al jurnalistului Val Vâlcu pe care l-am admirat de multe ori pentru poziţiile sale publice, mai puţin în cazul Roşia Montană. 


Premiul cel mare al promoţiei este un drive-test cu un Ferrari. Ideea este că astfel de premii a mai promis Ionuţ Bazac împreună cu soţia sa, Camelia Bazac, şi împreună cu echipa lor de la Forza Rossa, dar au minţit cu neruşinare şi totul a rămas la stadiul de promisiune, adică o mare ţeapă, sau mai elegant spus - fraudă.

Vă voi povesti totul cu detalii în episoadele următoare şi voi trimite aceste lucruri şi la proprietarul căluţului cabrat din Italia, producătorul autovehicolelor Ferrari pentru a înţelege şi ei ce fel de oameni le reprezintă brandul în România.
PS - Această serie de postări se doreşte un avertisment amical pentru jurnalistul Val Vâlcu cât şi pentru participanţii la promoţie. Totodată şi o presiune pentru Forza Rossa pentru a-şi respecta promisiunea măcar de data aceasta.

7 comentarii:

 1. Am citit articolul si pot spune ca ma surprinde atitudinea ta...eu personal am participat la un test drive si pot spune ca a fost o experienta unica si oamenii de acolo au fost extrem de profesionisti!

  RăspundețiȘtergere
 2. Tipic! Cuvinte precum "frauda" si "avertisment amical" folosite cel mai probabil pentru o vendeta personala si nu are nimic de-a face cu realitatea...mai bine ramaneai la "restaurante", era mai interesant, prin acesta articol ne-ai aratat ca esti meschin...

  RăspundețiȘtergere
 3. lol, articolul asta cam suna a santaj.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu cred ca "spalatul rufelor murdare" in public se potriveste cu ce cauta gastronomul de rand pe acest site. Gustul amar parca il simt deja. Pacat!

  RăspundețiȘtergere
 5. De ce vă grăbiţi ?!? Aşteptaţi să citiţi toată povestea! :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Tipic romanesc. Pacat ca astfel de branduri, cladite "caramida cu caramida" in ani si ani de munca, au de suferit de pe urma catorva oameni de nimic.

  RăspundețiȘtergere
 7. am auzit si eu de multe treburi urate care s-ar intampla la firma aia stiu asta de la fostii bucatari si ospatari si sunt multi care nu au fost platiti si umiliti si am vorbit cu cu fosti angajati si nu e nici un respect pentru angajati si nici pentru ceilalti. Oameni fara caracter ce mai il inteleg pe costi si oricum nu e nici o problema cu frauda sau avertisment amical caci astea sunt metodele pe care le foloseau chiar conducerea firmei altfel cum credeti ca poti sa faci milioane intrun timp asa de scurt mie greata de oamenii astia si bai crap e tipic romanesc sa nu-ti respecti obligatiile banesti si de onoare fata de niste oameni. Oamenii aia nu au nici un caracter specific politicienilor romani aroganti si parveniti. Mie pur si simplu scarba de ei

  RăspundețiȘtergere

Stan Patitul spune: