MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


duminică, 12 ianuarie 2014

Cerere în Căsătorie la Restaurant
David Bell tocmai îngenunchiase în faţa iubitei sale cerându-o în căsătorie. Fata a început să râdă, a spus nu, s-a ridicat şi a plecat. 

 Toate aceste lucruri s-au întâmplat în restaurantul Casa Vega din Los Angeles. Acum, David stătea dezamăgit, roşu de furie şi ruşine şi aştepta nota de plată, privind inelul pe care îşi cheltuise ultimele două salarii. Toţi ochii din restaurant erau pe el. Toţi îşi dădeau coate, toţi chichoteau. David ar fi preferat să fie mort. 

 Chelnerul apare cu nota de plată. David o ia şi rămâne uimit. Era achitată. Chelnerul îl roagă să-l urmeze. David se ridică şi-l urmează spre o masă mai retrasă a restaurantului, acoperită de o perdea de mătase. “Să nu uit, domnul vă roagă să luaţi acest trabuc!” spune chelnerul, întinzându-i un Padron. David nu înţelege ce se întâmplă. Chelnerul dă perdeaua la o parte. În faţa lui David, trăgând dintr-un trabuc cu poftă şi amuzându-se copios, stătea un actor faimos.
“Ia un loc. Am văzut că ai rămas cu ochii în soare. Femeia aia îmi amintea de fosta mea soţie, Sandra, la fel mi-a făcut prima dată când am cerut-o. Să-ţi spun povestea. Aprinde-ţi trabucul, este una foarte lungă.”

Împrăştie fum în cameră, apoi se întoarce spre chelner. “Adu-ne cel mai bun vin, şi nu mai trage perdeaua, vreau ca lumea să vadă ca tânărul are prieteni buni. ”

Clienţii din restaurant se uitau la David, şi continuau să-şi dea coate şi să chichotească. De data aceasta, de invidie, căci oricare din ei ar fi vrut să bea şi să fumeze cu Jack Nicholson, dar numai David o făcea în acele momente.


PS - În imagine sunt eu, dar să ne amintim ce spunea tot Maestrul atunci când s-a lăsat de ţigări şi a trecut pe trabucuri: "Singura modalitate de a scăpa de un obicei prost este să-l înlocuieşti cu un obicei bun." 


2 comentarii:

Stan Patitul spune: