MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


miercuri, 8 ianuarie 2014

Vânzare Afacere RestaurantMichael De Beyer contrazice cam toate clişeele despre generozitatea angajatorilor, hotărându-se să vândă restaurantul german Kaiserhof din Texas, un local de 500 mp, pe care-l deţine de 17 ani şi a cărui valoare este estimată la circa două milioane de dolari. 

Gestul este menit să-i salveze viaţa angajatei sale, Brittany Mathis, care a fost diagnosticată cu o tumoare cerebrală, despre care nu se ştie încă dacă este malignă sau benignă, atâta vreme cât tânăra nu a avut destui bani pentru analizele corespunzătoare. Tânăra nu are asigurare de sănătate, atâta vreme cât nu şi-a putut permite plata contribuţiilor. 

Tatăl lui Brittany a primit la rândul său un diagnostic similar, însă vestea a venit prea târziu, iar bărbatul nu a mai putut fi salvat. Acum, De Beyer e hotărât s-o ajute pe tânără printr-un gest impresionant. 

“Familia ei lucrează din greu şi a avut parte de o viaţă plină de probleme, însă n-a întins niciodată mâna după bani şi nici n-a cerut ajutor. Nu pot pur şi simplu să stau cu mâinile în sân. Trebuie să încerc măcar să fac ceva pentru ea, în speranţa că va fi de ajutor,” a declarat americanul, citat de Oddity Central. Atât Brittany, cât şi mama şi sora ei, lucrează în acelaşi restaurant. 

După ce au aflat de intenţiile lui De Beyer, cele trei au fost de-a dreptul copleşite de generozitatea acestuia. “N-aş fi crezut niciodată că cineva ar face un asemenea lucru, ceea ce mă face să mă simt incredibil de norocoasă,” a spus tânăra.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stan Patitul spune: