MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


luni, 26 mai 2014

Chef Florin Dumitrescu, Starul Masterchef, la Restaurantul Tapo




Toti cei care vor sa guste preparate culinare de top care poarta semnatura lui Florin Dumitrescu vor avea ocazia sa o faca in singurul local din Bucuresti in care cunoscutul Chef va gati zi de zi. Incepand cu luna iunie, Florin Dumitrescu ii asteapta pe toti iubitorii de gusturi rafinate la Tapo, cel mai nou restaurant din Capitala ce-si va intampina oaspetii cu un meniu mediteranean elaborat, creat special pentru cei pentru care mancarea este un real rasfat.



“De-a lungul anilor am avut nenumarate colaborari si am creat multe meniuri. In curand, la restaurantul Tapo, singurul loc in care voi gati personal zi de zi, va astept cu un concept nou, creat special pentru acest spatiu de fine dining, un meniu la care am muncit mult si care va va convinge ca sunt mult mai exigent cu mine insumi decat am fost cu toti concurentii pe care i-am jurizat. La Tapo, un loc rafinat care imbina conceptul de “creative smart cuisine & bar” cu muzica buna, oaspetii nostri vor putea sa se bucure de mancare buna si de o atmosfera pe masura”, spune cel mai tanar jurat din lume de la “MasterChef”.



Asa se face ca la sfarsitul lunii mai, alaturi de o echipa care a trecut printr-un training serios si solicitant, Florin Dumitrescu se pregateste sa inaugureze Tapo, cu un meniu ales si un show culinar savuros. Localul face parte din grupul Barletto si vine cu o propunere interesanta de restaurant cu “fine dining” si local-concept de “late dining & bar”, numai bun pentru serile de afaceri sau petrecute cu prietenii.



In pragul lansarii restaurantului Tapo, care va avea loc joi, 29 mai, Chef Florin Dumitrescu a slabit trei kilograme. Desi nu mai are timp sa mearga la sala, Florin Dumitrescu se mentine in forma prin… munca. Indragitul chef este in pline pregatiri pentru lansarea restaurantului Tapo, care va avea loc joia aceasta, pe 29 mai seara, acesta fiind si singurul loc din Bucuresti in care Florin va gati personal zi de zi. Asa se face ca chef Dumitrescu sta aproape zi si noapte in bucatarie si a reusit deja sa slabeasca trei kilograme: “Nu mai am timp sa merg la sala, insa pregatirile pe care le am de facut pentru deschiderea Tapo imi consuma toata energia. Am reusit sa slabesc, cred, vreo trei kilograme doar agitandu-ma cu treburile organizatorice din bucatarie si lucrand cu echipa pe care o voi coordona acolo. Apoape ca am ajuns sa dorm in bucatarie”, spune acesta.



Pentru ca este foarte exigent cu el si cu cei din echipa sa, Florin Dumitrescu isi petrece aproape tot timpul in bucataria noului local pe care il va inaugura joi, 29 mai. “Va fi o lansare spectaculoasa, iar cei care ne vor fi oaspeti si pe care ii asteptam cu drag vor putea degusta intregul meniu special pe care l-am conceput la Tapo. Meniul este unul creativ cu influente mediteraneene, sa spunem asa, viziunea mea pentru un “fine dining” potrivit pentru Bucuresti”, adauga Florin Dumitrescu. Din echipa acestuia de la Tapo face parte si un fost concurent din primul sezon “MasterChef”, Mihai Merisanu, cel care a devenit cunoscut pentru diminutivele pe care le folosea, faimosul “tortiluta, somonel”: “Vom avea un fost concurent din primul sezon. Mihai Merisanu, cunoscut pentru diminutive, ,”somonel dijonel”. Vine dupa o experienta intr-o locatie cu prestigiu in lume, cunoscuta pentru mancare si muzica bune”, incheie Chef Florin Dumitrescu.

(comunicat de presă)

4 comentarii:

  1. Absolut jenant, un restaurant kitchos, fad, gaunos si lipsit de orice. Inteleg ca poporul roman este un consumator needucat, care ia orice de-a gata, mai ales cand i se serveste intr-un ambalaj cu poleiala de fite, cancan si ciao, dar bataia de joc a fost suprema. Serviciu prost, timp de asteptare mare, mult prea mare daca ne gandim ce ne-a ajuns in farfurie. Feluri fade, reci, lipsite de orice inspiratie, lipsite de orice. Am returnat un bisque de creveti, prea conserva-style ca sa fie mancabil. Replica chelnerului? Nu are sare, daca ii mai puneati sigur era ok. Wtf?!!! In asta sta talentul unui masterchef, in sare?! In cotlete de berbec reci? In humus care nu se compara cu produsul similar de la cea mai ieftina shaormerie? Nota de plata pt aceasta distractie? 900 ron. Sa va fie rusine!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cam cand s-a intamplat situatia asta? ne poti spune si cum te cheama ca sa nu se creada ca este un comentariu fals si rautacios al concurentei?

      Ștergere
  2. Am fost pe 8 martie 2015, am comandat "Antricot de vita Argentina cu sos de ciuperci, cartofi Dauphinoise si legume natur" si in loc de cartofi Dauphinoise am primit piure de cartofi. Am intrebat de ce difera ce am primit fata de ce este in meniu si Chef Florin mi-a explicat ca a fost o eroare de tipar cand s-au tiparit meniurile si ca, de fapt, la Tapo nu se prepara cartofi Dauphinoise. Am inteles si am platit cat era in meniu. Ajung acasa si verific pe site-ul http://tapo.ro/meniu/. Ce credeti? Din nou eroare. Nu sunt cam multe pentru exigentul Chef Florin Dumitrescu, Starul Masterchef ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Restaurantul nu este al lui Florin, el este doar un vector de imagine. Și nu ar trebui să și-o terfelească pe a lui luând apărarea celor ce greșesc acolo. Opinia mea este că ar fi trebuit să nu fie în nota de plată piureul sau să ți se ofere o mică atenție din partea casei ori, o soluție destul de dură, o reclamație la OPC pentru că nu se vinde ceea ce este în meniu.

      Ștergere

Stan Patitul spune: