MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


sâmbătă, 31 mai 2014

Clubul Managerilor Horeca la Gaudi Bistro
Aseară a avut loc într-un local cu o ambianţă apreciată de toţi cei prezenţi, la GAUDI BISTRO, prima ediţie a întâlnirilor organizate de Clubul Managerilor Horeca, la care au participat peste 100 de proprietari şi conducători de restaurante din Bucureşti - începând de la cele din hotelurile de lux cu 5 stele (Marriott, Intercontinental, Hilton, Howard Johnson Grand Plaza Hotel) până la şaormării de mare succes (La Haleală). 
S-a socializat şi s-au pus chiar bazele unor noi parteneriate căutându-se soluţii comune pentru depăşirea unor probleme dificile ale industriei ospitalităţii 
Sponsorii evenimentului au fost Gaudi Bistro, firma LBT din Spania, unul dintre cei mai mari producători de ulei de măsline iberic, reprezentată de proprietarul său Manuel Leon, Carlos Fernandez - director internaţional de vânzări, Carmelo Caballero - reprezentantul LBT în România, şi producătorul de delicatese din raţă "Raţa Nealcoşă" cu ferma în Seini. Mulţumim pentru susţinere celor trei parteneri ai noştri pentru reuşita unui eveniment de excepţie în agenda românească de "bussines events" a lui 2014! 
Solista Irina Conti a fost cea care a asigurat live fondul muzical cu muzică de jazz.Doamnelor şi domnilor... Irina Conti:


Un comentariu:

 1. Artisti Evenimente Firme - Divertisment Muzical
  Revino la traditie cu Taraful Simona Tone!
  Vremea e destul de aproape pentru nunta ta!

  http://www.simonatone.ro
  http://formatielanunta.ro/

  Taraful lu" Simona pentru voi boieri, dumneavoastra
  Nunti si sindrrofii simandicoase,
  Zaiafeturi domnesti si boieresti,
  Bancheturi, dineuri,serate,
  Receptii si baluri mascate,
  Grabnic dati de veste,e vremea socoatelor a chibzuielilor
  si a Tarafului de lautari tocmiti,
  Musafirie de vaza sa poftiti!

  RăspundețiȘtergere

Stan Patitul spune: