MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


marți, 20 mai 2014

Declaraţiile lui Joe Biden la Caru cu BereJoe Biden, numărul 2 în conducerea Statelor Unite ale Americii după preşedintele Barack Obama a fost azi împreună cu soţia sa Jill să servească masa în Centrul Istoric din Bucureşti.


După ce au mâncat pe săturatelea timp de o oră la vestitul restaurant Caru cu Bere, acolo unde românii îşi duc musafirii în ciuda mâncării ce lasă de dorit de multe ori,  s-au lăsat răsfăţaţi de desertul lor preferat - îngheţata. Nu ştiu câţi membri ai serviciilor secrete româneşti şi americane au gustat înainte din îngheţata aceea...


Iată ce a declarat vicepreşedintele american când a fost întrebat de reporterul www.e-Restaurant.ro cum i s-a părut platoul cu patru tipuri de mititei şi trei de muştar de la Caru cu Bere:


Mai jos aveţi şi scurta discuţie pe care o va avea Joe Biden cu Barack Obama la întoarcerea în SUA conform prezicătorului www.e-Restaurant.ro:


Iată şi proba video:6 comentarii:

 1. Mie, una, imi place mancarea... probabil e ceva ce nu ti-a priit :). In alta ordine de idei, f misto articolul si replicile. Intotdeauna vor fi mai buni micii nostri :D.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E mâncare de cantină mediocră. Când vrei o mâncare bună românească să mă întrebi. ;)

   Ștergere
  2. Daca Roxanei ii place mancarea mediocra de cantina, treaba ei, mie imi plac restaurantele pe care le promoveaza Costin, tocmai pt. ca am garantia obiectivitatii lui.

   Ștergere
  3. Mulţumesc pentru încredere, dar trebuia să spui cum te cheamă ca să nu creadă cineva că mă laud singur! :P
   E de înţeles şi Roxana, locaţia este fabuloasă, atmosfera pune amprenta asupra perceperii bucatelor din farfurie, mai ales dacă ai şi o companie plăcută alături. Jobul meu este să analizez lucrurile mai tăios. În aceste analize sunt incluse comparaţii cu alte restaurante cu acelaşi specific sau cu idealul din mintea mea. Se mai fac comparaţii şi cu restaurante similare din alte ţări. Nu româneşti, fireşte, ci tradiţionale conform locului. ;)

   Ștergere
 2. strainilor le place; interiorul arata intr-un mare fel, trebuie sa recunoastem; iar preturile sunt mici. N-am niciodata acolo, doar am servit berea casei, asa de curiozitate, si la dorinta unor prieteni straini care auzisera de faimosul restaurant. Colegul de masa comandase mamaliguta cu branza si smantana. arata intr-un mare fel. au ramas strainezii mei masca, si cica avea si un gust foarte bun. cum spuneau prietenii nostrii latin: de gustibus non est disputandum.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Florina, clădirea este fabuloasă, dar eu mă duc la restaurant pentru mâncare, pentru artă mă duc la muzeu. Preţurile sunt mari. Servirea are mari probleme. Acum grupul are un nou Executive Chef, pe Kevin Hill, îmi pun mari speranţe că va schimba multe în bine la City Grill. Îi ţin pumnii!

   Ștergere

Stan Patitul spune: