MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


vineri, 9 mai 2014

Guerrilla Marketing cu VinÎncă de când am văzut afişele cu concertul cântăreţului italian Al Bano lipite prin tot oraşul mi-am amintit că acesta se apucase de făcut vinuri...


Vinuri pe care le-am şi degustat la una din ediţiile târgului Good Wine din 2012.


Erau vinuri tipice pentru sudul Italiei, zonă unde sunt produse. După încheierea târgului nu am mai auzit nimic despre ele.


Până ce a concertat Al Bano la Bucureşti la Sala Palatului unde a "organizat" o degustare inedită de vinuri pe scenă în timp ce el îşi susţinea programul artistic. Pe scenă au fost aduse mese şi a fost amenajată o sală de restaurant unde au fost invitaţi spectatorii să vină, să se aşeze şi li s-a turnat vin în pahare.


Mi s-a părut genială această idee de promovare cu mult mai mare impact decât un stand la Good Wine, fără să se cheltuiască niciun leu, ba chiar doar să se încaseze. Asta a fost o acţiune reală de guerrilla marketing care poate da rezultate bune în vânzări numai dacă este urmată de introducerea produselor în rafturile supermarketurilor şi în meniurile restaurantelor.


Şi apropo de restaurante...


Proprietatea "Tenute Al Bano Carrisi" a fost amenajată în sudul Italiei, în "tocul" cizmei peninsulare, în însorita zonă Salento, regiunea Puglia, undeva la jumătatea distanţei dintre oraşele Brindisi (20 km) şi Lecce (25 km), şi tot la jumătatea distanţei dintre Mările Adriatică (22 km) şi Ionică (28 km)..


Clădirile proprietăţii Colonial Curtipetrizzi datează din sec. XVI şi au fost modernizate amenajându-se un complex de lux alcătuit din cramă, restaurant, hotel şi studio de înregistrări.


În cramă sunt produse vinurile din strugurii podgoriei ce înconjoară complexul, alături şi de livezile de măslini.Restaurantul are un meniu alcătuit din specialităţi specifice regiunii Puglia cu fructe de mare şi carne, dar şi clasica pizza, toate stropite din belşug cu ulei de măsline şi vinuri premium produse pe domeniul "Tenuta Al Bano Carrisi".

După o masă copioasă te poţi odihni într-o cameră confortabilă şi înainte de culcare mai poţi bea încă o gură de vin bun pentru a visa frumos. ;)


Albano Carrisi şi Romina Power cu un şlagăr care i-a consacrat:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stan Patitul spune: