MeniuTV prezintă:

Primul canal TV despre cele mai bune restaurante din România: www.Meniu.TV .


sâmbătă, 3 octombrie 2015

Amintiri din Epoca de Aur



Întâmplarea a făcut să-mi parvină un set de caricaturi despre lumea restaurantelor din Epoca de Aur, adică din perioada de până-n 1990. Autorul acestora este Matty Aslan, artistul caricaturist care a avut timp de decenii o rubrică în ziarul România Liberă de atunci - ”Una pe zi - de Matty”.


Pe unele aproape că nu le-nțelegem, timpurile și metehnele s-au mai schimbat, altele sunt valabile și azi, din păcate. Pentru o vizionare ușoară dați click pe prima foto și după ce se va mări dați click din nou pe fiecare imagine în parte pentru derulare.


O notă de plată de la un restaurant pre-decembrist și multe alte lucruri interesante le puteți vedea aici. Enjoy! :)


În finalul acestei micro-expoziții de caricatură v-am rezervat și un video haios tot despre restaurantele din vremea aceea. POFTIȚI la noi, deci! :)
































Nu uitați să vă uitați și aici. Veți avea cel puțin o surpriză plăcută. ;)




2 comentarii:

  1. 12 sfaturi de aur în Ospitalitate by State
    Published by State Vasile · July 18, 2015 at 12:21pm
    12 sfaturi de aur în Ospitalitate by State

    Daca va doriti sa aveti casa plina de oaspeti mereu principiul este unul foarte simplu
    Personal motivat = Clienti multumiti
    1.Platiti un salariu corect angajatilor in raport cu timpul de munca oferit ;

    2.Oferiti orele de odihna corespunzatoare pentru ca salariatul dvs. sa ofere randamentul maxim si sa vina la munca vesel si motivat;

    3.Acceptati oameni cu experienta in jurul dvs.si acceptati ca nu le stiti pe toate ;

    4.Implicati-va activ si dati exemplul personal dvs.angajatilor;

    5.Nu obligati salariatii sa faca alte munci la care nu se pricep;

    6.Fiti profesionisti si faceti lucrul bine mereu pentru orice client ;

    7.Fiti elastici si binevoitori fata de client ;

    8.Oferiti mereu ceva din partea casei ca bonus la final ;

    9.Stabiliti-va o strategie pe termen lung ;

    10.Nu lucrati dupa auzite si cereti consultanta ;

    11.Uitati-va mereu ce face concurenta ;

    12.Faceti echipa si nu aplecati urechea la barfele angajatilor dvs. o sa fiti cel mai barfit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim, Bazil, pentru intervențiile tale. Să ne vedem sănătoși! :)

      Ștergere

Stan Patitul spune: